Naisaivot

Äitiyteen liittyviä tunteita käsittelevä blogi.

Rv 5+4

Keskiviikko klo.10:45

Rv 5+4

Etova olo hyökkäsi eilen ihan tosissaan ja on jatkunut tänäänkin. En ole oksentanut, mutta jos yhtään pahemmaksi menee niin pönttö kutsuu. Hyviäkin puolia tässä pahassa olossa on! Ensinnäkin se, että tiedän varmasti olevani yhä raskaana ja toisekseen makeaa ei tee mieli ollenkaan. Äidin hedelmäkarkkipussi haisi mielestäni todella pahalta ja eilen leipomani porkkanakakku ällöttää.

Kävin toissapäivänä kaupoissa ihastelemassa vauvan vaatteita. Oi että! Niin söpöjä pikkuvaatteita, että melkein itku tuli. Pastellin sävyjä, pehmoisia kankaita, meriaiheita, nallen korvia yms. On vaikea uskoa, että meille on tulossa oma pikkuinen esikoinen. Toivottavasti vain kaikki menisi hyvin, niin raskauden, synnytyksen kuin vauvan terveydenkin osalta. En vielä uskaltanut ostaa mitään. Ensimmäisen kolmanneksen jälkeen antanen itselleni luvan shoppailuun, mutta ennen sitä pitäisi viedä vanhat roinat kirppikselle uusien pikkutulokkaan tavaroiden tieltä pois!

 

Previous

Sosiaalinen itsemurha

Next

Rv 6+5

3 Comments

 1. Milli

  Hei. Minusta on ihanaa että löysin sun blogin! Olisi myös ihanaa jos jaksaisit kirjoitella useammin. 🙂

  • naisaivot

   Kiitos kommentista ja mukavaa, että pidät blogistani! Olen pahoillani kirjoitustauosta, koitan skarpata taas tästä eteenpäin! 🙂

   • Milli

    Nou hätä, muistan itsekin tuon alkuraskauden väsymyksen elävästi vaikka siitä on jo reilu kaksi vuotta aikaa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ilmaisen julkaisemisen puolesta: Blogaaja.fi & Theme by Anders Norén